Shijiazhuang Fluffier International Trading Co., Ltd.
page_banner

produk

harga Pabrik rupa semén grinding bantuan Semén Aditif

Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Klasifikasi:
Agén Bantu Kimia, Agén Bantu Kimia
Nomer CAS:
pacampur
Ngaran séjén:
Admixture grinding semén, aditif semén
MF:
campuran
Nomer EINECS:
/
Kamurnian:
99,9%, >80%
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Tipe:
Adsorbent
Pamakéan:
Agén Bantu Palapis, Kimia Éléktronik, Agén Bantu Kulit, Kimia Kertas, Aditif Minyak Bumi, Agén Bantu Plastik, Agén Bantu Karét, Surfaktan, Agén Bantu Tekstil, Kimia Perawatan Cai, ngan ukur pikeun ngagiling slag
Ngaran Brand:
HUAHAIFI
Jumlah modél:
MJ-3F
Nomer CAS:
campuran
dénsitas:
1.15-1.19
jumlah campuran:
0,1% tina massa semén
Tipe::
aditif semén
Ngaran merek:
huahaifi
PH:
10-12

093b24ab

bantuan grinding semén 0,1%

H8b171dfd613448

Panjelasan Produk

 Produk ieu dumasar kana molekul polyol, modifikasi molekular dina waktos anu sareng digabungkeun jeung komponén grinding organik lianna. Produk ieu bisa langsung dipaké salaku jenis cairan grinding bantu. Ogé bisa dicampurkeun jeung bahan séjén pikeun mastikeun kakuatan produk cement.This dipaké dina produksi grinding AIDS, bisa ngurangan harga tinggi bahan baku (kayaning: triethanolamine)

kagumantungan, dina waktos anu sareng, kakuatan ahir semén teu boga épék ngarugikeun.

 

bubuka produk:

bubuka: MJ-3B mangrupakeun sanyawa grinding bantuan, cairan coklat jeung euweuh karacunan jeung euweuh korosi. Éta ogé henteu kaduruk, henteu ngabeledug sareng henteu ngarugikeun awak manusa. Eusi alkalina kirang ti 2‰ sareng jumlah campuranna 0,03% tina massa beton. Éta tiasa ngamajukeun éksitasi klinker sareng kakuatan istilah pertengahan atanapi telat. Ieu lumaku pikeun p.o42.5 na p.o52.5 semén. Kaluaran mil per jam tiasa ningkatkeun 10% -30% sareng dénsitas tiasa ngahontal 1.08t / m³-1.15t / m³.

Fitur produk:

1, jumlah sedeng produk ieu éféktif bisa ngurangan gesekan mékanis jeung ningkatkeun 10% -20% tina kaluaran mesin grinding slag per jam. 

2, éta sacara efektif tiasa ningkatkeun kagiatan slag.

3, éta cocog pikeun sistem grinding circuit kabuka sarta sistem grinding circuit kabuka.

4, éta bisa mantuan grinding of slag, ngaleungitkeun adsorption éléktrostatik sarta ngaronjatkeun aréa permukaan husus fines mineral, sahingga produktivitas jeung kinerja bisa ditingkatkeun.

PH:10-12

Kandungan padet%:80%±1.5

H8b171dfd613448

 

 

Aplikasi:

1, wengkuan aplikasi: ngan pikeun grinding slag

2, jumlah Pergaulan: 0,03% tina massa semén

Bewara:

1, disimpen dina wadah disegel, Ngahindarkeun cahya panonpoé jeung hawa katirisan.

2, ngaluyukeun parameter relevan tina sistem grinding salila pamakéan

3, TGA-5 merlukeun eusi Uap total bahan teu bisa ngaleuwihan 3% jeung hawa bahan grinding teu bisa leuwih 140 ℃

4, jaman jaminan nyaéta 90 poé;

5, disimpen dina suhu -5 ° C ~ 45 ° C

 

Bungkusan & Pangiriman

 H8b171dfd613448

 

H8b171dfd613448

 

 

Produk ieu 200kg kendang plastik atanapi 1000kg ton tong atanapi bungkusan kantong cair, pikeun nyegah katirisan, valid pikeun sataun. Leuwih ti umur rak bakal dikonfirmasi ngaliwatan test naha éta bisa didaur ulang.

Pangiriman:

1. Dina 7-10 poé ti tanggal mayar
2. urutan sampel (kaasup 10KG) bakal dikirimkeun dina 24 jam

Kurir Express:

Fedex, DHL, TNT, EMS, OCS, Aramex jsb.
Jasa Kami

  Bales dina 24 jam

FAQ

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
A: Kami pabrik specilizes dina widang admixture beton pikeun leuwih ti 10 taun.

2. Q: Naha anjeun nampi kustomisasi?
A: Sumuhun, urang ogé bisa ngahasilkeun admixture luyu jeung resep Anjeun.

3. Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: pamayaran ≤1000USD, 100% sateuacanna.
Istilah pamayaran:> 1000USD, T / T (30% sateuacanna, kasaimbangan tagihan muatan) atanapi L / C dina tetempoan.
Atawa sakumaha pamundut anjeun.

4. Q: Dupi sampel bébas?
A: Nampa test sampel bébas, meuli ngasuh angkutan barang.

5. Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Biasana 1 ka 2 minggu, gumantung kana kuantitas pesenan.

Profil Perusahaan

H8b171dfd613448

 

Keunggulan Kami

 H8b171dfd613448

Pangalaman 1.Rich dina produksi jeung aplikasi.
2. Produsén munggaran anu sacara mandiri nalungtik, ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk aditif kimiawi konstruksi, kalebet Podwer Polimér Redispersible, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Polyvinyl Alkohol sareng Superplasticizer di Jinan, ibukota Propinsi Shandong.
3.Wide rentang produk aditif konstruksi.
4. ISO9001, ISO14001 Certified.
pangiriman 5.Fast sarta layanan sanggeus-jualan alus teuing.

Sertipikat

H8b171dfd613448

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami